Nytt år!

Hoppas ni hade en bra nyårsafton! :D själv är jag på Mallorca med Marti sen i fredags, firade nyår med hans familj och sådär! Åker hem om någon dag igen. Bilder kommer! :) idag ska vi kolla upp hur mkt ett nytt pass till marti kostar, och sen gå runt i Palma o mysa. Och ikväll ska vi visst ha en försenad "julmiddag", bara för jag och Marti missade julen här :) mys! Uppdaterar snart igen :)

Kommentarer
Postat av: Jannicke

Hejsan.

Hoppas allt är bra med dig.



Först vill jag bara säga att du gör väldigt snygga kläder =)

Och sedan undrar jag bara, eftersom du bor i Berlin, hur dyrt är det där?

För jag ska dra och plugga i Berlin i 2 månader och tänkte lite med fickpengar.. det går ju inte att säga precis men tänkte bara lite cirka... hoppas det inte blev för jobbigt, hehe!



Ha det bra!

/Jannicke

2011-01-17 @ 17:26:06
Postat av: Malin

Hej och tack! :D

oh, vad ska du plugga i Berlin? :)

Berlin är relativt billigt! Men det beror ju pa vad man lägger pengar pa oxa :) Äta ute kan man göra svinbilligt om man vill, t.ex. pasta/pizza/kebab/falafel osv för 20-30 kr (2-3 euro), och många barer tar runt samma pris (2-3 euro) för en stor stark öl (vilka är större och starkare än i sverige!). Drinkar ute finns för runt 3,50 euro :) När det gäller kollektivtrafiken, sa är det bästa nog om du köper manadskort. vet inte exakt vad det kostar, men jag tror runt 50-60 euro. (mer info finns pa bvg.de, du kan ställa in spraket till engelska!)

Svart att säga hur mkt du behöver i fickpengar, men den här infon kanske hjälpte lite.. fraga om det är nat mer du undrar över! :D

mvh/Malin!

2011-01-17 @ 20:35:36
URL: http://vanodorm.blogg.se/
Postat av: Jannicke

Hej.

Jag ska plugga tyska... har tänkt att flytta dit så vill kunna lite ^^

Okej.. tack så mycket för svaret och tipset =)

ha det bra!

2011-01-19 @ 11:48:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0