duh


Kan inte riktigt uppdatera just nu, da vi inte längre har internet hemma.
Kollar internet pa internetcaféer lite da och da, men da blir det mest för att kolla mailen och söka lägenheter.

Näe vi fick inte lägenheten som dom egentligen hade lovat oss, när vi hade fixat alla papper och ringde till dom, sa tjejen att lägenheten redan var borta. tack?

sa nu har vi varit och kollat pa fler lägenheter och blabla, men nu börjar tiden rinna ut. Senast fredag maste vi vara ute ur lägenheten.

Far se hur det gar.
Har dessutom blivit sjuk - jippiiie!


Helgen


I lördags var jag och Marti först pa födelsedagsgrillparty för fd basisten i Frontkick som fyllde 40. Massa öl och shots blev det, och massa god mat! :D
sen tog vi taxi hem, hämtade Martis vinyler och sen taxi till Cortina Bob, där Marti skulle DJa.
Det var kul, jag stod i Djbaset med Marti hela tiden och valde ut skivor/latar, och bytte skivor i spelarna osv.
Blev massa lakritsshots, öl och Bailey's, nam ! Tillslut var jag jättefull haha. Men kul hade vi!
The Love Lanes och the Tight Finks spelade, det var bra - speciellt the tight finks, var lixom inte en trakig stund pa scen.
När Marti hade Djat klart fram pa smatimmarna, sa drog vi en stund till Wild at Heart där Martis kompis jobbade i baren.
Det blev mer öl och sen promenerade vi hem runt 5 pa morgonen? Har ingen tidsuppfattning :D



hela söndagen sov vi/var bakis som fan . haha. och idag, mandag, är jag FORTFARANDE BAKIS! haha.

wellwell, maste ju jobba, svinmycket att göra...gah, ska ringa tjejen med lägenheten nu. wish me luck!

Kissin' Bombs

Lite fler specialbeställningar...



Brallor i skinnimitation med rosa stretchigt zebratyg pa sidorna, med svarta stjärnor i skinnimitation.





Brallor i stretchjeans, med snörning i grenen och bensluten, samt bakfickor i skinnimitation med silverfärgade tryckknappar.

<3


Kissin' Bombs


Beställning, ett par byxor i svart jeans med stretchleopard pa sidorna.


ooooohhhh


Lägenheten var sa jävla fin! Golvet sag ut som fan i nuläget, men dom ska lägga in laminatgolv i nästa vecka sa det kommer vara helt nytt och fräscht. och köket och väggarna var trakiga och behöver malas om. men i övrigt - 2 stoooora öppna superljusa rum (för fönstren var pa akta berlin-vis superstora), en hall, ett kök, ett badrum. Och ett köpcentrum precis utanför dörren, a'la Nordstan, och nära till allting. JA!
Och det bästa är att vi har en superstor chans att fa den, men jag vill inte hoppas pa för mycket just nu för da gar det alltid at helvete.. men hall tummarna för oss !

Nu har Marti gatt iväg till trinkteufel för att Dja, och jag ska dricka en kopp té, börja läsa i en ny bok, och sova.

Torsdag


Igar kändes det som om jag var paväg att bli sjuk, hade haft värk i öronen i 2 dagar + en tilltagande huvudvärk, och jag frös/svettades om vartannat. Sa jag tog det väldigt lugnt igar, och det kanske var bra, för idag mar jag mkt bättre!

Idag kl 17 ska vi kolla pa en lägenhet i Neukölln, spännande!  :D

Ikväll blir det väl att söka lite fler lägenheter (sag att lite fler lämpliga lagts ut idag) och sen ska Marti DJa pa trinkteufel som vanligt. jag stannar nog dock hemma, behöver jobba hela dagen imon och maste vara fräsch och pigg da :D

Nu är kaffet uppdrucket, sa nu ska jag ner till mitt arbetsrum och sy!

Ha en bra dag! :D

Kissin' Bombs


specialbeställning:


Backyard Babies halternecklinne med snörning i sidorna, samt en Babylon Bombs kedje-halterneck miniklänning.

Onsdag

Har knappt kollat internet pa 2 dagar nu, har inte funnit sa mkt tid till det.. :)

I mandags sprang jag och Marti omkring pa stan nästan hela dagen, vi kollade upp sygrejs at mig, köpte lite köksgrejs, jag shoppade lite arbetsmaterial osv.. samtidigt firade vi varan ettarsdag (egentligen hade vi varan ettarsdag den 7e, men da var ju Marti i Spanien), sa vi käkade jättegod sushi och shoppade lite annorlunda mat pa Karstadts typ delikatessaffär, (Karstadt är typ Tysklands svar pa Ahlens i Sverige) som Marti senare pa kvällen fixade till. Typ färsk pasta fylld med vegetariskt mums (spenat och grejer?) som han stekte tillsammans med lök och ägg osv, blev jättegott! och efter det at vi Ben&Jerry's och kollade pa tv . Namnam. Perfekt.


Och igar sprang vi aterigen omkring pa stan, jag köpte massa tyger och sygrejer, och Marti hjälpte till som tolk och pas-bärare. :D
Och pa kvällen sökte vi lite lägenheter.. . hoppas vi hittar nat snartsnartsnart.

Kissin' Bombs


En specialbeställning jag gjort:


Vains of Jenna linne med knytningar .

sööööndag och uppdateringar


Är lite dalig pa att uppdatera just nu, da jag har väldigt mycket att göra.
Känner mig stressad da vi maste flytta ut härifran innan 1 juni - kontraktet pa den här lägenheten gar nämligen ut da. Sa jag och Marti maste hitta ny lägenhet innan dess! Och det är oftast deposition pa runt 6000-8000 kr för lägenheterna här.
Och jag har massvis av beställningar, sa just nu försöker jag fa iväg alla beställningar snarast möjligt, sa jag har tid över att sy upp lite kläder som jag kan lägga ut till försäljning om nagra veckor.
Sa just nu är jag rätt oaktiv pa internet känner jag, sätter mig bara snabbt da och da när jag tar käk och/eller kaffepaus.
Dessutom blir jag alltid sa himla förvirrad och glömsk när jag har mycket att göra, det är som hjärnan far kortslutning.
Far skriva upp precis allting pa sma lappar sa jag inte ska glömma grejer (men sa lyckas jag glömma att kolla pa lapparna hela tiden haha) . Det ligger sma gröna lappar över hela lägenheten nu!


Ikväll kommer iaf Marti hem! Hurra! :D Äntligen!
Han spelade igar i Barcelona och det hade gatt skitbra, var runt 700 pers i publiken. Dessutom tjänade han rätt bra med pengar, sa han kan lägga nagra tusen pa depositionen. Svinbra! :D

nu: back to work!


hmm



Saknar :( <3

Söndag


Uäh, idag akte Marti till Spanien. Han har reunion med sitt gamla band Oi! The Arrase, sa han stack till Mallorca idag och ska vara där nästan hela veckan och repa igenom alla gamla latarna med bandet, och sen har dom spelning i Barcelona nästa helg , och sen kommer han hem pa söndag igen..

EN HEL VECKA ! buhu

haha det är sa sjukt. Vi har haft distansförhallande i ett ar, och varit ifran varandra sa jävla mycket, träffats typ en gang i manaden om ens det. och det har lixom varit jobbigt, men ända helt okeeej.. men nu när vi bor ihop och är ifran varandra om ens nagra dagar sa känns det SJUKT JOBBIGT!

Jaja. Tror jag kommer vara ensam hemma nästan hela veckan, för killen som bor här oxa är bortrest och visste inte när han skulle komma hem . Och jag gillar ju faktiskt att vara ensam.
Sa, jag ska använda denna veckan till att sy sjukt mycket och vara kreativ, och ta langa promenader.



1 maj


Trinkteufel i torsdags var som vanligt, blev massa öl och massa shots . Hela baren var full av turister, som säkert enbart kommit för 1 maj . Hörde att vissa upplopp hade börjat redan da, efter kl 12 pa natten .
Anyway, kom hem och somnade kl 8 pa morgonen, vaknade sen runt 1 pa eftermiddagen den 1 maj och tog det lite lugnt nagra timmar, käkade, kollade tv, drack massa vatten. Sen fixade jag och Marti iordning oss och drog ut pa gatorna runt 17-17.30 nanting.
Det var jättefint väder ute, och gatorna var helt proppfulla med folk ! Var scener pa varenda gata, med band som spelade . Totalt var det 19 scener med olika inriktningar i Kreuzberg.
Unseen spelade visst pa CoreTex scen (core tex är en svinbra skivbutik med inriktning punk/hc osv), nagot som inte ens stod med i programmet, men det missade vi .
Vi begav oss direkt till Trinkteufel och mötte upp massa folk, och drack öl .
Nepo, gitarristen i Frontkick, kom med en svensk tjej som heter Ida, fran Malmö, som jag hängde med typ resten av kvällen. :D
Kl 21 spelade Frontkick pa Trinkteufels scen. Jag stod längst fram med Ida och var full, tog massa kort och gjorde filmklipp. :D


Efter spelningen stod vi ett bra tag precis utanför trinkteufel och drack öl och umgicks med folk .
Jag blev bjuden pa en körsbärsöl av en tjejkompis till Marti - SVINGOTT! Tyskarna verkar gilla öl med olika smaker, man kan t.ex. beställa öl med coca cola, öl med lemonade eller ja, körsbärsöl. bland annat. :D

Sen gick ja pa toa (det tog typ 20-30 min att ga pa toa, för köerna var sa jävla langa! duh) och när jag kom tillbaka hade marti och co fatt tag pa ett bord inne pa trinkteufel, sa vi satt där och drack öl och hade trevligt.


Ja, sen helt plötsligt hände det. Runt 23-tiden blev det riots pa gatorna utanför Trinkteufel, och kravallpoliser intog gatorna. Polisen använde massvis av targas, och Trinkteufel bommade igen (alla fönster osv) pa vad som kändes som 3 sekunder. Helt plötsligt var vi helt inspärrade pa puben och man kunde höra kriget utanför. Och targasen sipprade in genom rutorna, sa tillslut satt vi allihopa med kläder över ansiktet för att kunna andas, och med tarade ögon.


Marti hade gatt till bakdörren och kikat ut försiktigt pa gatan, och han sa att det var 100tals människor som sprang för sitt liv, och en mur av hur mkt kravallpoliser som helst som tagade efter längst gatan, och det var fullt med targas och kaos.

Saaa. Vi var fast pa Trinkteufel i flera timmar. Sag hur blodiga människors hjälptes in pa puben. Och det fanns inget annat att göra än att dricka dricka dricka, sa man var ju härligt full oxa :D


instängda pa trinkteufel .

Efter nagra timmar sa hörde vi att det hade lugnat ner sig utanför, och vi bestämde oss för att försöka ta oss hemat.
Det var visst riots at alla riktningar, förutom pa en gata, och som tur var det gatan som var i riktning mot varan lägenhet.
När vi kom ut sa stod det murar av kravallpoliser pa precis alla gator, men dom släppte igenom oss (men dom kollade väldigt, väldigt skeptiskt pa oss, sa man hade typ hjärtat i halsgropen).
Och självklart sa ville Marti, Nepo och Beano bli fotograferade framför raden av kravallpoliser haha.. sa jag ställde ju upp som fotograf:


Tyvärr ser man inte poliserna sa bra, menmen.

Pa hemvagen sa hörde vi vilka riots det var pa vissa gator, huu. men vi lyckades undvika det, och ta oss hemat utan nagra problem. Pa vägen sag vi vilket kaos det hade varit - soptunnor stod i brand, glas överallt, uppbända gatstenar, graffitti sprayat pa gatorna och överallt, osv.

Efterat hörde vi att det värsta kaoset hade varit pa Kottbusser Tor, som inte är sa langt fran Trinkteufel. Och det hade pagatt hela natten, 300 personer hade blivit arresterade. Och vilka bilder man fick se i tidningarna och i tv efterat, verkligen KAOS! Är glad att vi lyckades undvika det .

Igar (lördag) var vi segbakis hela dagen, och bara fettade oss med chips och god mat och massa tv . Very needed! :D

RSS 2.0