We <3<3<3<3<3<3
taget av Martis brorsa i juli, utanför wild at heart.

dålig humor


När jag och Marti beställde hemkört indiskt häromdagen:vi har dålig humor... haha.
Tyvärr stod det aldrig "Frau Bajsakorvas Eriksson" - bara Frau Eriksson - pa kvittot sen, vi blev mkt besvikna.

Monsterrr


Nya västar !


Uppe pa Tradera, för att komma dit, tryck HÄR .

Rising Sun


La precis upp den här västen pa Tradera:

För att komma till auktionen, tryck HÄR .

Tisdag


Två bilder pa mig idag:nytt


Hade tänkt uppdatera här igar, men jag var sa jäkla trött... stupade i sängen istället.

Har iaf lagt upp lite nya grejer pa Tradera de senaste dagarna, här är några av plaggen:
För att komma till mitt Tradera, tryck HÄR !

beeeer!


I lördags eftermiddag/kväll var vi pa en gatufest i Neukölln (stadsdel i Berlin). Väldigt kul !

Det var jag, Marti, Anne och Victor (Martis polare & bandkompis fran Mallorca) som var där . Allihopa blev svinpackade.. haha. Som man ser i dessa videos:
ARGHHH


GILLAR.INTE.GETINGAR .
Värsta getingperioden just nu, gar knappt att ha öppet fönstrena. bah.Västar


Nu verkar internet funka bra igen, sa här kommer bilder pa västarna:

En Tiger Army väst i vit skinnimitation med D-ringar och stora svarta öljetter:


Och en väst i fläckat rött denimtyg, med leopardrygg, sma fickor med stjärnor i skinnimitation pa sidorna samt blixtar framtill:Fredag


Nu har jag precis haft besök av en kund, som var här och lämnade av en tröja hon vill ha omgjord.
Sen jag flyttade hit sa har jag haft manga kunder som kommer över för att diskutera plagg, ta mått, testa plagg osv. Tycker det är skitkul! Jag bor väldigt centralt, mitt i smeten i Kreuzberg, sa det är lätt att ta sig till vår lägenhet och det är super. Många kunder bor pa gangavstand. Och nästan varenda kund jag har haft här ger mig extrapengar för dom är sa nöjda! :D:D Här i Tyskland lämnar man alltid dricks, och det är inte helt fel! :D
(tänk förresten pa det när ni är i Tyskland - lämna ALLTID dricks pa barer, i taxin, restaurangen osv om ni är nöjda med servicen! Har kompisar som är bartendrar som klagar pa att manga turister aldrig ger dricks!)

Anyway... hade tänkt lägga upp bilder pa 2 västar jag la upp till försäljning för nagra dagar sen men som jag glömt visa, men internet är sa jävla otroligt segt just nu sa det tar fan evigheter att ladda upp en bild. Sa, jag hoppas internet gar snabbare senare under dagen, sa visar jag dom da istället.

Ha en fin fredag!<3


Planering,planering.


Har så mkt att tänka på, fixa med och planera just nu .
- Har en make up artist inför modevisningen fixad, men behöver en till. Väntar pa svar fran en make up artist-kompis, om hon kan tänkas hjälpa till.
Fick ett mail fran en tjej som bor här i Berlin, är ett stort fan av mina kläder, hade hört talas om modevisningen och jättegärna vill hjälpa till! Hon jobbar dessutom tydligen pa teatern, Friedrichstadtpalast (enligt hemsidan "Europe's biggest and most modern showpalace"!), sa hon kan göra i stort sätt alla slags frisyrer och make-up:er osv.. GRYMT kul ! :D Så, jag kan nog säga att allt det är fixat och klart..
- Har redan manga modeller fixade, bade svenska och tyska, men behöver nagra fler. Sa, det maste styras upp.
- Maste börja tänka pa musiken, for real. Har introt klart för mig och ev slutet . Men låtarna däremellan... maste bestämma mig!
- Ska fraga runt lite efter fotografer . Har sett att det kommer vara nagra där redan, men ska dubbelchecka och höra mig för lite mer.
- Fixa en högupplöst snygg bild att skicka till White Trash snarast möjligt, sa dom kan fixa snygga flyers. Men jag vet inte vad för bild?! Beslutsangest deluxe. Skulle vilja ha nått nytt och fräscht. arghh..
- styling inför modevisningen (smink,hår,accessoarer).. har nagon slags idé, men den är inte helt 100% färdig i mitt huvud än.

Dags att fa bitarna att falla pa plats nu, bara 1 manad kvar....!
Akte idag en sväng till en butik här i Berlin som jag har hört om, men aldrig varit pa. Med sydetaljer osv. Kollade upp detaljer inför plaggen, vad dom har osv. Hade egentligen inte planerat att aka nanstans idag, men kände helt plötsligt att jag bara var tvungen . Kolla upp grejer, ha det klart lixom. Och det var tur, för jag hittade inte allt jag hade i atanke - sa nu far jag beställa det istället. Blir att göra de kommande dagarna, sa bör jag ha dom under nästa vecka eller senast veckan efter. Det blir bra, tidsmässigt.

Och ja, förutom all denna modevisnings-planering, sa jobbar jag med beställningar + nya plagg upp till försäljning + plagg till modevisningen + planering av lite andra grejer som kommer äga rum framöver....

Mycket att göra... Ska dock försöka uppdatera här sa ofta jag hinner och orkar. Kommer iaf upp bilder pa beställningar jag gjort och lite nya plagg inom kort.


jag igar .Endless Summer Festival


I lördags spelade Bad Co. Project, det andra bandet min kille spelar i, pa Endless Summer Festival här i Tyskland och jag hängde meeed! Vädret var inte pa topp - det var molnigt men tack och lov uppehåll - och det var kallt, men jag hade kul ända! :D Gratis öl, käk och massa band är ju aldrig fel . Sag bland annat Cocksparrer (iaf några låtar) - dom var braa!

jag och Marti pa festivalen <3


Filmade Bad Co. Projects 2 första låtar:
Och ett filmklipp fran precis innan dom började spela, när vi satt och väntade pa att Cocksparrer skulle bli klara. Jag är full. haha !

Kissin' Bombs Fashionshow
White Trash har nu lagt upp info pa deras hemsida om Kissin' Bombs Fashionshow . Tryck pa bilden ovan för att komma till sidan, eller tryck HÄR . (tyvärr endast skrivet pa tyska!)

Distillers


Fick virus pa datorn igar och var tvungen att installera om windows - vilket inte funkade!!! men efter massa timmars försök och jobb med datorn sa lyckades Marti fa igang den igen <3

Sa här kommer en lite sen uppdatering; la upp 2 nya plagg pa Tradera häromdagen:

En Distillers väst i grovt fläckat denimtyg med sma handbojor:


Och ett par brallor i fläckad skinnimitation:
För att komma till mitt Tradera, tryck HÄR .

Velvet Revolver!


La upp en ny väst häromdagen, en Velvet Revolver väst med leopard! Men den blev såld rätt fort :D

RSS 2.0