Västar västar västar...


Har lagt upp nagra nya snygga västar pa Tradera! :D

En Rancid-väst med leopard:
och en väst gjord av massa gamla ihopsydda jeansdelar! :DFör att komma till auktionerna, tryck HÄR!xo Malin

Italienturné!


31 mars - 4 april aker jag till Södra Italien med min killes band, Frontkick! Ska bli sa jäkla kul, har aldrig varit i södra Italien, bara i de norra delarna, och jag ska hjälpa till att sälja merch under spelningarna. :D
När vi kommer hem pa söndagen sa pagar Punk&Disorderly för fullt i Berlin, sa pa kvällen ska min kille spela med det andra bandet han är med i, Bad Co. Project, + nagra latar med sitt gamla band fran Mallorca, Oi! The Arrase . Sa det blir fullt upp onsdag-söndag den veckan! :DFör att lyssna pa Frontkick, tryck HÄR för att komma till deras myspace.

bastard


La precis upp tva nya plagg pa Tradera !
En svart "Bastard" tubklänning med zebra bak.


Ett par mörkbruna/svarta fläckade leggings i skinnimitation.

För att komma till auktionerna, tryck här.

xo Malin

yer too sensitivenu ska jag sova!
xo malin

Roooosa!


En kjol i knallrosa skottsrutigt tyg är nu uppe pa Tradera! :D


xo Malin

Nytt


Har precis lagt upp ännu en hoodie pa Tradera!
Denna hoodien har stjärnor bade fram och bak ! :D

La även upp en ny väst!


xo malin


Underground.se


Ett litet inlägg om Kissin' Bombs finns nu uppe pa Underground.se..För att komma till inlägget, tryck här!

xo Malin

Avatar


Igar var vi och sag Avatar i 3D, i Sony Center vid Potsdamer Platz.
VILKEN UPPLEVELSE! Hade först sett filmen utan 3D, och gillade den som fan, men med 3D är det ju en helt annan grej. Allt känns sa verkligt! Vid 2 tillfällen da det kastades grejer, sa fick jag sana där ofrivilliga blinkningar, da det kändes som jag skulle fa nanting kastat i ansiktet. haha! Och vid ett annat tillfälle sa satt jag lite obekvämt och ville ändra sittposition, men detta var under tiden da dom flög jättehögt uppe i luften i filmen, och da fick jag en snabb tanke att "Nej, jag maste vänta lite, rör jag pa mig nu sa kommer jag ramla ner!". HAHA, galet!
Vi sag filmen pa originalspraket, engelska, utan undertexter . Sa allt är inte dubbat i Tyskland, det gar att se filmer pa originalspraken oxa, tack och lov :)
Nat som dessutom är riktigt förvanande (och GÖTT!) är att man far dricka öl pa biografer i Tyskland! Jag själv drack inte öl, men personerna som satt breve mig satt och sippade pa varsin kall. Och det ska jag bannemig göra nästa gang oxa. Köpa en öl istället för cola i snacks-standet.
Dessutom kan man, förutom popcorn, även köpa nachos med dipp, samt glass. :DJust nu haller dessutom Berlins stora filmfestival rum, Die Berlinale, omkring Potsdamer Platz vilket betyder att massvis av kändisar just nu är här och det första jag sag när vi kom ut fran Avatar, var en storbildsskärm med direktsändningar fran festivalen, där Stellan Skarsgard just höll pa att dela ut eller motta ett pris (? sag inte riktigt vad som hände? nagon som vet?) . :D Jag kunde ju inte lata bli att hojta "He's sweeeeedish!!" haha.


Sony Center vid Potsdamer Platz


Nu ska jag jobba :) uppdaterar mer senare!
xo malin

Hoodie


En hoodtröja är nu uppe till försäljning pa Tradera!


Nu ska vi pa bio och se Avatar!! Jag är sa spänd pa detta ! Vi blir bjudna av Martis bandkompis :)

xo malin

Söndag

Allt känns sadär typiskt just nu!
- För ett tag sen pajjade min kamera, blixten bara slutade fungera helt plötsligt. Den gar dock fortfarande att ta kort med i dagsljus osv, men det känns trist att inte kunna ta nagra kort när man t.ex gar ut/är pa konserter.
- I förra veckan kom killen som vi hyr den här lägenheten av, hit och hämtade sin tvättmaskin. Sa nu är vi utan tvättmaskin, da var egen tvättmaskin blev stulen i somras när den stod i Martis kompis källare.
- Ooooooch häromdagen la min mobil av. Det var väl iof väntat, jag var rätt förvanad att den klarade sa mkt misshandel under 2 (?) ar . När jag har varit full har jag tappat den i golvet 573959 ganger, kastat den i väggar sa delar har flygit hit och dit, spillt öl & jäger pa den osv..
Men anyways, typiskt att allt maste hända pa en gang.
Nu är det alltsa en ny kamera, en tvättmaskin och en ny mobil som star pa inköpslistan . NAJS!


Nu ska jag jobba. Uppdaterar senare idag igen!
Och Happy Valentines Day till er alla, hoppas ni har en mysig dag!

xo Malin


Btw, tack för alla tips ang ryggvärken! :D
Jag vet att träning är det allra bästa, och det är nat jag verkligen far sätta igang med igen. Jag brukar ta dagliga promenader och styrketräna nagra ganger i veckan, och da har jag inga som helst problem med ryggen, men nu har jag inte styrketränat/promenerat sen i höstas, och det känns verkligen i kroppen. Min rygg är helt kass! Det är dock bättre nu än det var för nagra dagar sen, men jag har fortfarande lite värk. Far verkligen styra upp det här med träningen nu.


Btw..


Jag kan nu stolt meddela att Kat von D är ny kund hos Kissin' Bombs! :DHon beställde ett par av mina benvärmare i skinnimitation med massvis av snörningar! :D

xo Malin

Byxor..


Ännu ett par nya brallor uppe pa Tradera, till ett mkt bra pris!


I övrigt har jag fortfarande satans ont i ryggen idag.
Jag hade jättesvart att sova inatt och vaknade upp hela tiden av värken .
Far försöka ta det lite lugnt idag och köpa ibuprofen, det brukar hjälpa.
Har nagon annars nat bra tips pa vad man kan göra för att lindra ryggvärk?

xo Malin

Kjol + väst!


Har precis lagt upp en till kjol och en väst pa Tradera oxa! :D
Nu maste jag lägga mig i sängen, min rygg är helt förstörd!!
Och Marti har gjort jättegod mat, sa vi ska käka och kolla film i sängen :)

hörs imon!
xo malin

Kjolar!


Lade precis upp dessa tva kjolarna pa Tradera till bra priser! Check it out! :D


Nytt igen!


Här kommer ytterligare lite nya plagg som är ute till försäljning pa Tradera:
Väst


En väst jag gjorde innan jul, som jag inte har visat:

aww...


Jag hittade en bild pa mig fran ungefär 2 ar sen som jag glömt av.


Alltsa, det haret... Fyfan va snyggt det var! Nu blir jag ju sugen pa att genast överge det vita och färga det turkos/blatt, haha. Fast jag ska halla mig ett tag till iaf :D

NyttNya brallor uppe i min webshop!
xo Malin

äntligen uppdaterar jag! hurraaa!

Sorry att jag inte har uppdaterat pa länge! Har haft fullt upp sen innan jul . Massa jobb, stress och i mellandagarna var jag i sverige och hälsade pa för första gangen pa 8 manader! Det var jättekul och jag önskar att jag kunde stannat längre än 6 dagar. Träffade familjen och vännerna igen!<3

Nyar firade jag och marti pa Trinkteufel, Marti DJade och jag jobbade lite med att plocka glas emellanat och tjänade lite pengar pa det.
I övrigt har jag bara jobbat som en galning, försöker hinna ikapp med beställningar och samtidigt fa upp nya modeller med jämna mellanrum .

Framöver ska jag bli bättre med uppdateringarna! :)

xo malin

RSS 2.0