Halloween..


Dagens roligaste händelse:
nagra ungar kommer in i trapphuset för att trick & treat:a... när dom slutligen kommer upp till vår dörr (vi bor pa 4e våningen), jätteglada och flamsiga, sa ringer dom pa och...... ring-knappen fastnar. Sa vår hemska högljudda ringsignal tjuter i hela lägenheten, ekar i hela trappuppgangen, utan slut .
Och tydligen blev ungarna sa jävla rädda, så när Marti öppnade dörren så var dom redan mer än halvvägs ner i trapphuset - det enda han sag var att dom sprang sa jävla snabbt att dom slog i sina trick&treat påsar i väggar och räcken pa vägen ner. haha. välkommen till skräckhuset eller vad. :D

...


Uppdateringar kommer! Har haft en jobbig vecka: mitt kort blev skimmat, och nagon hade visst haft kul och köpt grejer för alla mina pengar i KANADA! wtf. Fick ringa och spärra kortet och sen prata med banken, och som tur var kunde dom avbryta betalningarna sa jag fick tillbaka pengarna snabbt. Jobbiga är att jag nu maste vänta pa att dom skickar ett nytt kort, och tills dess har jag megaproblem med att fa ut pengar fran mitt konto. Lär dröja minst en vecka innan kortet dyker upp här och allt blir normalt igen. bah.
Sen fick vi reda pa att en kompis ligger i koma pa sjukhuset, tillstandet är kritiskt och ingen vet vad som kommer hända. Hon har haft 3 hjärnblödningar och läkarna har inte vagat ta bort en del av blodet da det ligger nära centrala nervsystemet, sa ingen vet hur hon kommer vara när hon vaknar upp, da hon kan ha fatt hjärnskador.
Det är väl bara att vänta och se, och hoppas pa det bästa. Det känns sa ofattbart, för bara nagon vecka sen var hon ju som vanligt och senast pratade vi om att hon skulle titta förbi nåndag för att planera/beställa lite nya kläder och sadär. Och nu... vet man inte om hon nagonsin kommer aterhämta sig. Om hon nu ens vaknar upp. fyfaan.

Så jag har inte orkat ta tag i vissa grejer, som att t.ex. lägga in bilder i datorn sa jag kan uppdatera bloggen .
Men det kommer, det kommer!

Cover !

Amanda i plagg fran Kissin' Bombs pa omslaget till senaste Tätowier Magazin
- en av de största tatueringstidningarna i Tyskland.

...


Haha, Marti var i helgen iväg och spelade med sitt första band Oi The Arrase i Spanien (han var med och startade bandet -96 (?) pa Mallorca, sen la dom ner när Marti + sångaren Victor flyttade till Berlin -99 och startade Frontkick. men sen 2009 är dom aterförenade - och Marti spelar i perioder med dom) och när dom spelade sin "hitlåt" så blev det såhär:
Haha... dom får ju knappt plats på scenen själva . Och dom hörde inte ett skit av vad dom spelade pga alla människor som täckte monitorerna XD
(Marti är längst till höger hela tiden)

Här är ett klipp innan folk-invasionen :


Tradera


Fan va ja lyckas uppdatera ! Nu har jag lagt ut ytterligare grejer pa Tradera:

för att komma till mitt Tradera, tryck HÄR .Nu ska jag fortsätta jobba nagra timmar. Uppdaterar kanske mer senare ikväll om jag hinner !

Uppe nu...


Och nu har jag lagt upp 3 plagg fran modevisningen pa Tradera oxa :)
För att komma till mitt Tradera, tryck som vanligt HÄR . ;D

västar/toppar


Uppe pa Tradera nu:
för att komma till mitt Tradera, tryck HÄR .

västar


La precis upp tva av västarna fran min modevisning pa Tradera:

för att komma till mitt Tradera, tryck HÄR .

Agnostic Front


Denna västen ligger nu uppe pa Tradera:

För att komma till mitt Tradera, tryck HÄR .

It feels like now they've got me by the throat


Jag igår !

Leopardbrallor!


La precis upp dessa brallorna pa Tradera...

för att komma till mitt tradera, tryck HÄR .


Jag fick en fraga om man kan beställa brallorna i det förra inlägget efter sin egna storlek, och JA det kan man! :D
Jag kan göra nästan alla modeller jag lägger upp här i ens egna storlek.
Har ni fragor om priser osv eller vill beställa, sa kan ni slänga iväg ett mail till mig pa vanodorm@hotmail.com :)

xo malin


Nytt!


La precis upp lite plagg pa Tradera och mer kommer upp när jag har tid.. är bland annat plagg som använts i modevisningen!

För att komma till mitt Tradera, tryck HÄR .


!!!


Snygga Olivia Torsell i Mötley Crüe klänning samt skinnimitationsbrallor fran Kissin' Bombs!
Foto: Niklas Rosendahl

RSS 2.0