Födelsedagsfirande!


Var på en kompis födelsedagsfest i måndags! Hängde hemma hos henne + pojkvännen i några timmar, sen skulle vi ta "en" öl på trinkteufel... slutade ju med att man kom hem kl 8 på morgonen.. haha. men firade henne gjorde vi allt! :D

Lite bilder:

jag och den söta hunden som bor i samma lägenhet som våra kompisar! :D (dom bor med 2 andra personer)


vi satt i köket och käkade tårta och drack öl!


fulla? nä?jag och Marti<3
påväg till Trinkteufel mötte vi killarna i bandet Middle Finger Salute från England!


väl på trinkteufel hängde vi med våran granne, drack öl och käkade chips!


Marti, Eli (som fyllde år) och jag!
...
En till bild på Samantha Nicholls i väst från Kissin' Bombs!
Photographer: Rosie Foster Brown
MUA: Eloise Kerr
Location: London

Yay!


Ser fram emot veckan!
På söndag är det 1a maj, vilket som vanligt betyder gatufest i hela Kreuzberg och band som spelar pa uppställda scener pa varenda gata och massvis av öl och party ! Frontkick spelar pa Trinkteufels scen, precis innan Bad Luck Charms (med Kerry från US Bombs).


från 1 maj förra året! Jag och Carro köpte en back öl och delade på, såg lite band, sen blev det upplopp och vi blev instängda pa Trinkteufel där vi råkade stanna till 18-19 tiden dagen efter, vi levde pa öl och redbull! (alltsa Trinkteufel öppnade dörrarna igen när upploppen var över efter typ 2 timmar, men vi stannade kvar)Sen så har det precis blivit klart att Frontkick (Martis band alltså) ska spela med Roger Miret & the Disasters och Civet nästa onsdag på Festsaal Kreuzberg!


Kuuuuul !

Västar!


Lite nya västar uppe pa Etsy!

För att komma till min webshop, tryck HÄR .

Nya brallorNya brallor uppe i min Etsy-webshop:För att komma till min webshop, tryck HÄR .

ÖL !


Igår mötte jag upp med Renee (fran Kanada som jag skrivit om tidigare - hon blev frigiven fran fängelset för nagra dagar sen haha) och Zarah, för lite öl i Volkspark Friedrichshain! Efter några timmar drog vi till Trinkteufel, och efter det drog jag och Renee en sväng till gaybaren Roses, haha. (har dock inga bilder därifran) Efter jag dragit hem, hade Renee visst hängt omkring med en transa och haft poolparty och dansat till Abba? Vafan, varför missade jag detta?!


ööööööl!Imon drar Renee vidare till Paris och därefter tillbaka till Kanada, sa det här var sista partykvällen... men förhoppningsvis ses vi snart igen för mer äventyyyyr!

Beställningar...


Fler gjorda beställningar:


En modell som jag visat tidigare, då med blixtlås i grenen .


Skinnväst som jag gjort tidigare, men denna med leopardrygg istället för döskalle.

Bad Girls Go To Hell #3
Lizzy Valentine in a vest from Kissin' Bombs!
Photo: Toby Black
Make-up: Emma Wilson

Festbilder


Blev taggad i lite partybilder så jag lägger upp några här...

Från när jag, Gabi och Tina var pa trinkteufel och drack öl en kväll i februari:

Och några bilder från när vi var pa Trinkteufel efter Casualties spelningen (oxa i februari):

(jag, Carro och John pa bilderna)

Fotona är tagna av Gabi och Tina!

Lite mer nytt


Lite mer nytt uppe på Etsy:

För att komma till min webshop, tryck HÄR .

Idag...


Några bilder fran idag:
Vi inne på Kaisers vid Kottbusser Tor...väntar på vår tur att panta flaskor... hade en gubbe framför oss i kön som pratade för sig själv..  intressant va? haha :D


Astronauten i Kreuzberg <3

Träffade pa Street Dogs på stan helt random oxa... Dom spelar visst pa SO36 imon.
Men ikväll skulle dom dricka öl pa trinkteufel!
Det är det härliga med Kreuzberg... så manga bra band spelar just i Kreuzberg, och hänger oftast omkring pa stan innan eller efter spelningarna, drar till (t.ex.) trinkteufel och dricker öl osv... Det är kul !

:D


Haha dessa sockarna kom Marti hem med från Japan:Tydligen hade alla japaner (som dom hängde med iaf) såna sockar pa sig hela tiden, och Marti + resten i bandet fick varsitt par bara för dom tyckte dom såg så roliga ut .

Sån sjuk tur Marti + bandet hade förresten, dom kom hem fran Japan en vecka innan hela kaoset bröt ut där . Vissa av städerna dom spelade i och besökte, är numera helt förstörda . Vissa av spelställena finns inte ens kvar längre . :/

Beställningar


Lite fler bilder pa gjorda beställningar:btw, Marti har lunginflammation och bihåleinflammation... kuuuul! fast nu har han ätit antibiotika i några dagar och mår bättre . Är glad att jag inte åkte på nåt sånt .
och jag mår rätt bra nu ! Skulle säga att jag är nästan helt frisk . hurrraaaaaaaaa!

...


En bild från en lägenhetsfest jag var på här i Kreuzberg för några veckor sen (innan jag blev sjuk):


jag och Renee från Kanada .

Galen kväll! Men jag har inga fler kort (iaf inte pa mig själv) fran den här kvällen då jag inte hade nagon kamera för tillfället.
Far se om jag hinner möta Renee nagot mer, hon skulle egentligen stanna över sommaren men ska nu istället sticka tillbaka till Kanada i nästa vecka ... eftersom jag varit sjuk har jag inte kunnat träffa henne sen den här kvällen, och under punk&disorderly missade vi varann totalt .
Och tydligen sitter hon just nu i tyskt fängelse, sen inatt...! Ingen aning vad som har hänt !

göööööttt!

åh!<3

Nytt!


Lite nytt uppe i min webshop!
För att komma till min webshop, tryck HÄR !

Just nu:


Syr och lyssnar pa Choking Victim med öppet fönster och den här utsikten:Vår! ska vara mellan 18-23 grader hela veckan, yay!

Och Marti är just nu hos doktorn, han mår inget vidare :/ Får se vad som händer... usch . Hoppas det inte är nåt allvarligt han har . Kan vara lunginflammation, men vi får se vad dom säger.


Btw, skitkul att så många har fyllt i enkäten!! Keep 'em coming! :D:D

Vilka är ni som läser min blogg?


Eftersom jag tycker det är kul att se vilka som läser min blogg + gärna vill veta vad ni vill läsa/se mer av i den här bloggen, så lånade jag den här enkäten av Sanna som ni gärna får fylla i! :D

1. Hur gammal är du?
2. Bloggar du? (Lämna gärna adressen)
3. Har vi träffats i det verkliga livet?
4. Hur länge har du läst min blogg?
5. Minns du hur du hittade hit?
6. Vilka blogginlägg, som jag publicerar, uppskattar du mest?
7. Vad skulle du vilja att jag bloggade mer om?ps. mer uppdateringar är på G, jag har äntligen blivit någorlunda frisk och jobbar som tusan just nu. Nu är min pojkvän istället jättesjuk med (antagligen) lunginflammation... hoppas han inte smittar ner mig :(

Bad Girls Go To Hell #2


Snygga Ciilja i plagg från Kissin' Bombs!


Foto: Pär Lundbäck

Ciilja äger butiken Bad Reputation i Malmö, där Kissin' Bombs säljs. Spana in hemsidan pa www.badreputation.se!

Bad Girls Go To Hell

Samantha Nicholls i väst från Kissin' Bombs!
Photographer: Rosie Foster Brown
MUA: Eloise Kerr
Location: London


...


Marti ska spela med Bad Co. Project i Sverige i september! :D


AHHhhHhHHH


Jag är ledsen för att det är dåligt med uppdateringar, men jag är fan sjuk igeeeen .
Har varit sjuk av och till nu i 3 veckor, med hög feber emellanåt . Var relativt "frisk" över förra helgen, men sen fick jag feber i början av veckan igen... (iof inte sa konstigt, Carro var pa besök över helgen och vi var pa punk&disorderly och trinkteufel varje dag) nu har jag varit relativt bra i 2 dagar, men idag mår jag skitkasst igen, känns som det börjat om på nytt . Försöker ändå jobba så gott jag kan (och sa lugnt jag kan), så all min energi går åt till det just nu... resten av tiden försöker jag vila sa mkt jag kan . Får hoppas det här går över nångang . Känns som jag och Marti smittar varandra fram och tillbaka just nu, känns ju inget vidare...
Ska försöka uppdatera mer framöver!


Bild från förra lördagen, var soligt och +20 grader ute och vi käkade frukost pa bästa toast/baguettestället på Oranienplatz<3 vår, vår, vår!


ps, om ni undrar varför jag ibland skriver med å och ibland utan, så är det för att jag har ett tyskt tangentbord och ibland - om jag orkar - knappar in sifferkoden för att få fram ett å (alt + 134) och ibland inte.
Hoppas det inte stör er allt för mycket ;)

RSS 2.0