Nytt!

Precis lagt upp lite nytt på Etsy, bland annat dessa:

För att komma till min webshop på Etsy, tryck HÄR !

PUH!


Vår dator dog typ i söndags, vi trodde att allt hopp var ute . Men nu har Marti suttit och pillat med den konstant i 2 dagar och idag fick han igång den igen! Hurra!! Så nu ska jag snart få upp lite fler inlägg här :)

Igår...

... var det en av de varmaste dagarna på länge, runt 31-32 grader och riktigt svettigt jobbigt. Men man ska ju inte klaga! Än är inte hösten här, men den lär ju komma när som helst, så jag och Marti tyckte det var läge att ta en stor (sen) frukost på vårat favvo-frukostställe Marx .


mini-shortsen åkte på...


vänta på maten!


vi delade på en tallrik med mexikansk frukost + en tallrik med italiensk frukost = mums!


yum!!

Custom

Fler bilder på gjorda beställningar:


har gjort liknande innan, men utan fläckar!


dessa har jag oxa gjort tidigare, men dessa är utan alla dekorationssömmar, "knäskydd" osv men med bootcut!

Carro på besök! Fjärde utekvällen!


På lördagen bestämde vi oss för att (efter mycket velande, vi var ju egentligen svintrötta) ta en fjärde utekväll på raken. Så vi begav oss iväg, rättså sent, till Resist to Exist igen, där vi frågade i kassan om vi kunde komma in billigare och det fick vi! Så vi satt utanför och drack upp sista medhavda ölen, råkade träffa på fransmannen Alban igen och drog sen in på festivalområdet för att se Oi Polloi!


Vid första ölköpet fick vi gratis jellyshots. Vi hade ingen jävla aning om hur man skulle dricka/äta dom. haha.


Oi Polloi!


Alban skulle sova på en liten papperstallrik!


Lärde känna Sylvains äldre bror Franck oxå!


Carro och jag på efterfesten inne på festivalområdet, med öl som kostade 1 euro, yes!


Carro, Alban och Franck på efterfestenhaha fyllekort


Alban ville använda Carro som kudde!


När efterfesten var över vid 4 på morgonen, hängde Alban och Franck med oss tillbaka till Kreuzberg. Här väntar vi på pendeltåget !


och vart hamnar man? Jo, Trinkteufel såklart!
När vi skulle dra hem runt 8-9 (?) på morgonen så hittade vi en rolig kundvagn preciiis utanför min trappuppgång... haha.

Mer bilder kommer!

Carro på besök! Tredje utekvällen!

Under Carros 3e dag i Berlin bestämde vi oss för att gå ut för 3e natten i rad! Denna dag begav vi oss till Berlins utkanter för att gå på punkfestivalen Resist to Exist, men när vi väl kom dit bestämde vi oss för att hänga utanför istället. Så vi satt utanför entrén, drack sternburg och pratade med folk. (Kul att vi fick höra efteråt att vi hade platser på Total Chaos gästlista och kunde kommit in gratis...menmen) Och plötsligt stötte vi på fransmännen igen av en slump, och övertalade dom att hänga med oss in till Kreuzberg för mer öl.


Sitta utanför entrén och hinka öl!


Sylvain gör konster på pendeltåget!


Drog till Jail, där Fiona jobbade i baren!


Sylvain och Alban i ett rökmoln!


vi i baren på Jail !


Carro, Alban och jag


Sylvain, Alban och Carroooo!


dansar på baren!

Även denna kvällen blev inte särskilt "lång", vi drog hem runt 3-tiden redan .

Mer bilder kommer!

Nytttt...

Lite nya plagg jag har lagt upp på Etsy dom senaste veckorna, några är redan sålda men jag visar dom ändå:
För att komma till min webshop, tryck HÄR .

Carro på besök! Andra utekvällen!


Andra kvällen efter att Carro kommit hit, var det dax att dra ut igen. Varför inte liksom?! Vi drog till Wild at heart och kollade läget.på wild at heart . Där träffade vi på massa roliga franskar som e fans till Bad Co Project (som Marti spelar med) och tydligen visste allt om vem jag är och att jag syr kläder? :D Pratade lite med dom, men sen försvann dom, så då drog vi mot Trinkteufel ist.på vägen hittade vi en av fransmännen, Sylvain, däckad. Så vi peppade liv i honom och drog med honom till Trinkteufel !


Sylvain och Carro !


Haha, det här kortet tog vi enbart för att få med röven i bakgrunden...! :D


Sen däckade Sylvain igen... jahapp. Försökte ge honom vatten, men det ville han inte ha! haha.


jepp! Det här blev en rätt tidig kväll, vi gav oss hem strax efter detta.

Mer bilder kommer!

Carro på besök ! Första dagarna!


Nu kommer bilder från de första dagarna när Carro kom hit. Jag hämtade upp henne kl 8 på morgonen, redo med öl. Hon hade varit ute och slirat innan hon hoppade på flygbussen några timmar tidigare + att hon druckit öl på flyget, sa hon var redan igång :D


öl och rökpaus vid Kottbusser Tor på väg hem till mig på morgonen!efter att ha lämnat av väskorna hemma, gick vi ut och tog varsin öl på zum Elefanten på oranienstraße !


sen vidare till TikiHeart för mer öl...


Sen drack vi Sternburg i Görlitzer Park! :DSen mer öl + kaffe i solen på Hannibal vid Görlitzer Bahnhof i Kreuzberg . Efter det blev det en sväng till Trinkteufel och runt 11 på kvällen stupade vi i säng efter att ha druckit öl precis hela dagen.
Dagen efter gick vi runt i Kreuzberg och upptäckte att det finns en ny väggmålning vid utebaren "Kjosk" (Oranienstraße) . Snyggt!


Och så käkade vi på restaurangen "Samira" på Oranienstraße.


Och köpte lite öl...


Fler bilder kommer :)

Custom


Mer gjorda beställningar:


the dead battalion

Medan jag och Carro var ute en natt förra veckan, gjorde Marti denna låten :Han skrev den, spelade in allt, mixade osv + gjorde ett "skivomslag" (bilden ovanför) under bara några timmar . Awesoooome!

buhu...... nu har Carro åkt hem till Sverige igen! 3 veckor var hon här, och vi har haft så kul!! Känns jättetomt utan henne. Men jag hoppas vi ses snart igen <3
Och vi tog ett rejält avsked med att dricka öl från kl 6 på eftermiddagen i tisdags, hela kvällen, natten, morgonen tills vi åkte till flygplatsen vid 7-tiden direkt från Trinkteufel, haha. Jag kom hem några timmar senare, och har nu fått försöka sova ikapp alla missade sömntimmar de senaste veckorna..

Men som sagt, har haft så jäkla kul, bilder kommer snart! :D


Bild från i söndags när vi satt utanför kiosken utanför trinkteufel, efter att ha druckit hela natten och morgonen från lördagen! :D

Custom


Lite bilder på gjorda beställningar:


!!!

Dåligt med uppdateringar just nu, Carro har varit här i 2 veckor och ska stanna en heeeel vecka till, och vi gör massa grejer. Varit på punkfestival, hängt med galet roliga fransmän, käkat på nice restauranger, blivit stammisar på trinkteufel (mer än innan alltså) osvosvosv... Blir inte mycket internet-tid. Vi jobbar och är ute och slirar om vartannat. Men jag har massvis av bilder på G! Ska försöka uppdatera redan ikväll. Om jag hinner. För vi funderar på att gå och se OFF! på SO36 då.Toppar!


Uppdaterat Etsy med lite fler toppar, bland annat dessa:För att komma till min webshop, tryck HÄR !

Brallor


Nya brallor uppe på Etsy:För att komma till min webshop på Etsy, tryck HÄR .

....

Anledningen till att jag inte varit så bra på att uppdatera de senaste månaderna är för att det har varit lite väl kämpigt och jag har behövt fokusera på annat än bloggen (+ att jag inte riktigt känt för det) .
Marti hamnade i djup depression för ett tag sen, de första månaderna låg han mest i sängen, åt knappt och gick ner 15 kilo i vikt, hade ständiga panikattacker, in och ut från sjukhuset, sömnproblem osvosv...
Jag har försökt stötta honom så gott det går under dessa månader, varit där för honom, tagit hand om honom, tagit hand om allt annat såsom betala hyra, räkningar, mat . Följt med honom till sjukhuset, till hans doktor, till apotek .
Jag har varit den som har fått förklara för många av hans närmaste om vad som skedde, för han orkade själv inte prata med någon .
Samtidigt som jag har hållt på med allt det här, har jag jobbat på så gott jag kan och försökt att hålla humöret uppe och inte bli nerdragen i depression eller nerstämdhet själv, vilket jag lyckats förvånansvärt bra med . Det har lixom bara varit att kämpa på och finnas där för honom.
Nu är han mycket bättre, han har ätit antidepressiva i 2 mån (aa lite mer än det till och med), han äter typ normalt igen och han orkar göra lite mer grejer än tidigare, men det är fortfarande en bit kvar att gå ...

Beställningar


Bättre sent än aldrig; bilder pa gjorda beställningar! Mer kommer upp imon!RSS 2.0