Etsy


Har lagt upp ytterligare 2 nya plagg pa Etsy:Handfärgad "vintage" oversized topp, med fläckar, slitningar, brännmärken osv osv...


En klänning i skinnimitation och stretchigt leopardtyg, med snörning, stjärnor och nitar.

För att komma till min shop, tryck HÄR .

Brallor!

Nu är kameran laddad och jag har lyckats hinna fota lite, sa nu är 2 nya brallor uppe pa Etsy!För att komma till min shop, tryck HÄR .

Photoshooting


Här är en video fran photoshootingen som gjordes i förra veckan med Kissin' Bombs plagg:


Benjamin Hiller fashion shooting Berlin from Berlin High Definition on Vimeo.
Nitad skinnväst


Ny väst uppe pa Etsy!
Nitad väst i äkta skinn med en fet jolly roger döskalle pa ryggen med massvis av sömmar OOOOCH grått denimtyg som fransar sig kring alla kanter.

Tryck HÄR för att komma till min Etsy shop!

Hade egentligen mer grejer att lägga upp, men mitt kamerabatteri doooog när jag höll pa att fota, grrr. Sa det är pa laddning nu och förhoppningsvis hinner jag ta kort och lägga upp de andra plaggen imon :)

Gammalt!


Hittade lite gamla bilder pa mig, fran 2006:

Min kompis Ellika Henriksson tog korten, och just dom här 2 är oredigerade .
Kul att kolla pa gamla bilder :D Tiden går så jäkla fort...

Aviiiis !


Om en vecka åker Marti pa en ca 2 veckor lång Japanturné med Bad co. Project . Dom ska turnera tillsammans med det japanska punkbandet Cobra . åh, jag är avis! Vill oxå!
Anyway... medan Marti är iväg, så har jag köpt flygbiljetter i försenad 65-års present till min pappa, så han kommer hit den 19-22e och hälsar på! Sightseeing, museumsbesök och lite annat nice står pa schemat! Ska bland annat kolla pa gamla flygplan fran första och andra världskriget, och besöka ett DDR motorcykelmuseum! Yaaay!
Ser fram emot det!
Sen måste jag en sväng till Sverige oxa, men har inte bestämt mig för vilka dagar än. Maste vara tillbaka i Berlin den 1 mars, för då kommer Marti hem och jag kommer ha nycklarna till lägenheten . Aja, det där löser sig, jag far besluta mig snaaart! Har alltid grov beslutsangest!!

Och häromdagen beställde jag snus från Snusbutiken, som Marti kan ha med sig pa flyget till Japan! (han har varit orolig för det där med att inte kunna röka pa de 13 timmarna som flyget tar) FÖRHOPPNINGSVIS dyker snuset upp inom en vecka, man kan aldrig veta med den här jävla posten .
(Nu senast missade jag en tandläkartid pga att jag fick brevet fran tandläkaren 2 dagar efter själva tiden... det tog alltsa över 2 veckor för det att komma fram, ett litet jäkla brev? Tack..!)

Nej nu ska jag get back to work, maste fa klart grejer som ska postas i eftermiddag !

namnam!


ville bara visa något som är sjukt gott...


Panerad ost ! Bara att steka upp eller värma i ugnen . Och sa far man lite lingonsylt till (vilket i vanliga fall är sjukt svart att fa tag på) = bäst! (älskar lingonsylt)

Sen hittade vi den här i en butik häromdagen och var tvungna att köpa/testa:


Milka-philadelphia-choklad att ha pa smörgåsen! Visade sig smaka typ...choklad/caramellpudding, rätt gott! Men jag föredrar fortfarande nutella, om man ska välja.
(Milka smakar rätt mycket som Marabou)

Det är kul att testa nya grejer :D

Beställningar


Lite fler bilder pa gjorda beställningar:
Brallor i fläckad röd skinnimitation.
Skinnväst med snörningar och Rose Tattoo backpatch.


Har som vanligt haft massvis av grejer att göra de senaste dagarna, sa uppdateringen kom senare än jag tänkt mig... IGEN! Ska sluta skriva "uppdaterar mer imon", haha!

En kompis var förresten här för nagon dag sen och plockade upp lite kläder inför en fotografering, sa nya bilder kommer nog upp om nagra dagar eller så... ska bli spännande att se resultatet!

Ick liebe Schokolade!


Bästa grejen - nu kan man köpa Marabou choklad pa Karstadt! Hurra, hurra, hurra!


Beställningar

Har haft lite väl mkt att göra de senaste dagarna sa jag har inte hunnit uppdatera, men bättre sent än aldrig: här kommer fler bilder pa gjorda beställningar!
Misfits tubklänning. Har gjort denna tidigare, men då med en annorlunda leopard.
Brallor i skinnimitation med snörning baktill.

Lägger upp fler bilder imon!

....R.I.P. Gary Moore .
ångrar att jag inte akte till Sweden Rock förra året..
Fauxleather and studs


La precis upp 2 till plagg pa Etsy:

Nu ska vi göra mat, och sen blir det bums i säng, är sa trööööött... konstant huvudvärk .
Lägger upp mer beställnings-bilder imon!
Btw, nytt ang Liebig 14 - polisen stoppade en stor demonstration med 2000 personer, sa nu är dom inte glada.. stora upplopp, polishelikoptrar circulerar och det lär fortsätta hela natten .

Fläckat !


Lite nytt finns nu uppe till försäljning i min Etsy-shop:

För att komma till min Etsy-shop, tryck HÄR .

Beställningar


Har glömt lägga upp bilder pa gjorda beställningar det senaste, sa här kommer nu lite:
Fläckad denimjacka .
sliten denimkjol med blixtar och blixtlås.
Brallor i svart och röd fläckad skinnimitation, med snörning pa sidorna + i grenen.

De flesta beställningar jag gör är modeller som jag redan sytt/visat tidigare, sa det känns lite ointressant att visa upp igen här i bloggen.. därför blir det inte sa manga beställnings-uppdateringar.

Liebig 14Idag vräks människor ut fran ett av de sista squattade husen här i Berlin, Liebig 14 i Friedrichshain, som har varit ockuperat sen 1990 (precis efter murens fall) .
Polisen dök upp kl 4 imorse, och sedan dess har det varit protester och upplopp . Runt 8 började polisen bryta sig in i huset, och nu 5 timmar senare sägs vräkningen vara avslutad och alla boende ute ur huset. Men hundratals människor är pa plats och upploppen/protesterna lär fortsätta hela dagen (dagarna?).
Mer info och bilder finns HÄR och HÄR .
Om ni e intresserade av vad som händer, kan ni följa förloppet genom deras Twitter . (pa tyska)

RSS 2.0