....


Har en hel del att uppdatera med nu, men jag börjar med det här, för det är helt ofattbart och shockerande...

häromdagen fick vi reda på att en snubbe som vi träffat på ute/pa spelningar då och då, snackat med, druckit öl med och kallat för "Earl" (efter Earl i my name is Earl...) har blivit mördad. Och styckad. Dom hittade hans torso i en resväska och armar, ben osv i plastpåsar i floden Spree (som går genom Berlin). Och häromdagen hittade några lekande barn en plastpåse innehållande hans huvud i en park i en annan del av Berlin...Det känns så jävla overkligt. Kusligt. Det är sånt här man läser om i tidningarna men inte tror ska hända någon i ens närhet. Många kompisar kände honom väl.Här är ett foto fran när vi träffade honom första gangen, pa Swingin Utters spelning i november, han hade precis flyttat till Berlin då. Vi skojade en massa om att han var Earl och sen tog vi det här kortet när han blundar som honom, haha...

Fan det känns overkligt. Och mördaren/mördarna e fortfarande pa fri fot, jag hoppas dom jävlarna åker fast snart. Fyfan.

Kommentarer
Postat av: Anna Nio

Men herregud vad sjukt. :O Hoppas verkligen de får fast de som gjort det, för gud så vidrigt för hans familj och närmare vänner att behöva uppleva en sån här sak. Inte nog med att han är död, han är också mördad, och inte nog med det, han är dessutom styckad. Alltså, jag mår lite illa. Vila i frid, stackars människa. :´(

2011-07-16 @ 22:25:11
URL: http://mehearties.blogspot.com
Postat av: Cicci

Shit va obehagligt!

2011-07-17 @ 12:22:38
URL: http://hugghumlan.bloggplatsen.se
Postat av: Nilla

Fick rysningar i hela kroppen, fan vad hemskt. R.I.P

2011-07-17 @ 13:40:48
URL: http://nillananic.blogg.se/
Postat av: emma

Nej vad obehagligt och tragiskt och onödigt... :(

2011-07-17 @ 19:38:24
URL: http://sensefield.blogg.se/
Postat av: carro

Vet du om han hade nån studio i Hallein eller Salzburg? Om han hade är det stor chans att jag har varit in där sist jag var i Österrike eftersom jag har släkt i just Hallein.

Fy fan va hemska saker som kan hända :(

2011-07-18 @ 05:51:33
URL: http://carro-artoflosing.blogspot.com
Postat av: Malin

Anna Nio; javisst är det hemskt :( Tycker dessutom synd om hans bror...Jag läste att båda hans föräldrar gick bort förra året oxa, sa nu får brodern ta hand om allting helt själv.Carro; jag vet inte, men jag antar att han jobbade på någon tatueringsstudio där. Så det kan mycket väl varit så att du har varit inne där och kanske sett honom!

2011-07-19 @ 11:51:47
URL: http://vanodorm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0