pepp!


SA SJUKT JÄVLA NÖJD!!!!

Hemma fran tygshoppingen nu, och jag & Marti lyckades typ hitta världens bästa tygaffär! :D
Det var en gigaaaantisk affär som mer sag ut som en lagerlokal, med hylla efter hylla efter hylla med rullar med tyger i alla  storlekar, färger och former !
Dessutom var det supertrevlig och hjälpsam personal (fast dom kunde typ NOLL engelska, sa Marti fick agera tolk ungefär hela tiden haha) och superbra priser! :D:D
Dock hade dom tyvärr inte sytillbehör, men dom gav mig adressen till en affär som specialiserar sig enbart pa öljetter, blixtlas, trad osv ! Perfekt! Far försöka hitta den affären i nästa vecka :D
Jag köpte pa mig en massa tyger och sen betalade jag taxi hem, för annars skulle Marti bli sen till sitt rep idag (stod lite för länge och pillade pa tygerna i butiken :D ) .

Nu har han stuckit iväg och ska repa igenom det sista innan dom spelar utanför Trinkteufel imon.
Och jag lyssnar pa Dictators, kastat i mig lite mat och vilat mig, och ska nog dra iväg till Modern Graphics (serietidning/bokaffären) och köpa den däringa boken nu! yay!

Sen ska jag sy resten av kvällen och ev hänga med Marti till Trinkteufel när han jobbar .

torsdag


Igar hade jag en dalig dag, hade noll energi och deppade hela kvällen.
Tror det var väderomställningen som gjorde det! Hela dagen igar var det muligt, pa gränsen till att det skulle börja regna, och blasigt som fan!

Men idag är jag pepp igen! :D Solen skiner och faglarna kvittrar! Och jag ska strax väcka Marti - vi ska iväg och storshoppa tyger och sybehör! hurra!
Har suttit och kollat upp tygbutiker nu i nagra timmar pa nätet, och hittat 3 stycken som verkar väldigt lovande. Sa jag hoppas jag hittar det jag behöver! :D
Ska nog även dra till serietidnings/bokaffären pa Oranienstraße och inhandla en bok jag har kikat pa ... som ger mig väldigt mkt inspiration till kläder, har inte kunnat sluta tänka pa den sen jag bläddrade i den i förra veckan!


Idag fyller förresten min kompis Debbie 23 ar! GRATTIS GRATTIS! <3

updates!


Härligt att gitarristen i Martis band bor med en person som kom hem fran Mexiko i förrgar..  !

anywaaays..  igar gick jag längst med den gamla berlinmuren, den ligger inte alls langt fran varan lägenhet:

:D:D

och vi hade rekordvarmt igar, 27 grader! Riktigt härligt :D

Imorgon spelar Unseen och Exploited, pa olika ställen.. vi far se vilket vi gar pa (om vi gar pa nat). Sen ska Marti som vanligt Dja pa Trinkteufel, sa det lär ju bli efterfest där för spelningarna.

Sen är det 1 maj .. jag har fatt höra sa mkt om detta att jag nästan är lite rädd. :D Varje ar är det visst totalt kaos i kreuzberg, riots och demonstrationer pa varje gata, poliser överallt, man far vara beredd pa att springa som fan osv.. sitter man pa nan pub och kaos utbryter pa gatan utanför, sa stänger puben och drar ner dom där stora tunga "persiennerna" som dom har pa utsidan och helt enkelt spärrar in kunderna i puben, sa man far sitta där tills det är relativt lugnt pa gatan utanför igen.. vilket kan ta timmar och ater timmar.
Och Frontkick, Martis band, ska spela utanför Trinkteufel, det ska byggas upp en scen där . Vi kommer vara ute pa stan hela dagen/natten. Kommer bli minst sagt spännande.


härlig söndag


Igar blev det mycket promenerande, skönt! :D Jag och Marti gick till Frontkicks replokal för att möta upp Nepo, gitarristen, som ville lämna av lite grejer där.
När vi var klara vid replokalen ville Nepo bjuda oss pa käk, sa vi 3 + en kille och en tjej som Nepo kom med, drog till Friedrichshain och käkade pa en vegansk snabbmatsrestaurang.
Jag och Marti at bläckfiskwraps - som saklart inte var bläckfisk, utan gjort pa soja, men konsistensen smakade faktiskt som bläckfisk! Gott var det :D
Efter det promenerade jag och Marti hem till oss. Pa vägen stannade vi och kollade utsikten över Spree (och upptäckte att det star skrivet massa grejer pa Tv-tornet - strange!), sag en del av den gamla muren och jag tog lite kort pa cool graffitti:


Tycker den sista grafittin där är läskig, den bestar av massa sma människor. uhuh!

djuuur! <3

Idag promenerade jag runt Görlitzer Park som ligger i närheten av  varan lägenhet, och upptäckte - till min stora lycka - att det finns ett Barnens Zoo där! :D
Jag var inte sen med att ga in och hälsa pa alla djuren! Det fanns grisar, tuppar & hönor, ankor, far, getter, kaniner.. aw! <3


Underbart! :D

Kissin' Bombs


Lite kläder jag gjort senaste tiden:



Sa himla bra att Marti kan sta modell at mig nu, när som helst, när jag behöver det. Sa framöver kommer det komma upp fler herrplagg oxa :D

soooommar?


Alltsa, det är verkligen som sommar här redan! Varmt och grönt och underbart! <3


Jaha, den här dagen började jag med att göra skisser pa plagg som jag sedan skickade till kunder. Ska bland annat göra en custom piratkappa!
Kulkul!

Marti kom precis hem fran repet, och jag har gjort smoothies at oss. Namnam!

Onsdag


Sitter och dricker kaffe och försöker piggna till. Vaknade vid atta, men trots kaffet känner jag mig fortfarande helt död.
Menmen, ska ga ner och sy en stund nu, och vid tio ska jag ut och ga en timme i det suuuuperfina vädret!
Sen hem och väcka Marti, och äta lite frukost med honom (en andra frukost för mig), sen ska han iväg och repa vid halv ett. Och jag ska sy sy sy.
Det är väl dagens plan än sa länge :D

Tillbaka!

Nu har jag varit sjukt dalig pa att uppdatera!
Har varit i Sverige fran torsdags-söndags, och dagarna innan det hade jag sa sjukt mycket att göra att jag inte hann/orkade skriva nat här.

Sverige var sjukt mysigt. Ovanligt att bara komma hem pa semester under nagra dagar! Bo i en resväska och sova hos kompisar.

Anyway, jag kom fram i torsdags och mötte upp Kim under 20 min pa centralen innan hon skulle till jobbet, vi hann ta varsin kaffe och tjöta lite.
När Kim akt till jobbet mötte jag upp Debbie, och vi gick lite i affärer innan hon bjöd pa thailunch pa Kungstorget <3 (Tack!)
Efter det at vi varsin stor glass i solskenet pa Kungsportsplatsen!


Tog en sväng in pa Lagerhaus och fastnade för dom söta katterna där (sparbössor):


Sa söta!

Pa kvällen käkade vi pitabröd med fyllning av falafel, gurka, tomat, rödlök, kikärter, guacamole och tärnad ost. Och till det drack vi öl, och spelade Super Mario pa Nintendo 64, till 02 pa natten! :D Superkul!


Pa fredagen var jag pa buzzstop28 och tatuerade mig hos Marika igen, och när jag var klar mötte jag upp Debora pa Ica vid Olskroken.
När vi handlat klart tog vi varsin glass i solen medan vi väntade pa sparvagnen hem.

Väl hemma gjorde vi käk - fransk ungsbakad torsk med klyftpotatis, persilje/citron/vitlökssas med en sallad till, och spelade mer Nintendo 64. :D


Hade en jättemysig kväll. Efter maten gjorde Debbie smoothies, och efter det fixade hon té osv. <3
Vi spelade Nintendo till 03 pa natten tror jag..
Tack för nagra underbart roliga och mysiga dagar! <3<3

Pa lördagen packade jag mina grejer och drog till Sätila för att hälsa pa pappi och se om jag glömt nat i Sätila vid flytten. Och ja, det hade jag ju - alla mina bhar och bikinitoppar! haha. Dom lag kvar i byraladan. Konstigt att jag lyckats tömma hela byran men glömt just dom?
Aja. Syrran kom oxa, och vi drack kaffe och käkade rostade mackor utomhus. Var mys!
Stannade dock bara 1 timme eller nat.


Pa lördagkvällen grillade jag, syrran och morsan hemma hos Kicki, vilket slutade med massa alkohol och tjejsnack fram tills klockan 00-01 pa natten? :D



Pa söndagen var det dax att aka hem till Berlin igen, men först hann jag med en 1 & 1/2 timmes fika med Kim pa centralen <3


Back in Berlin...

uäh!


Ah, känner mig lite upp och ner idag, lyckades nämligen bara sova ca 2-3 timmar.
Hade jättesvart att sova, vaknade verkligen hela tiden! Och sen vaknade jag for real när Marti kom hem vid halv tio pa morgonen, och da bestämde jag mig för att inte försöka somna om - ville inte att hela dagen skulle ga at till att sova.

Jag känner mig lite bakis idag. Jag mar inte daligt, men jag är sjukt seg. Kaffe hjälper dock som tur är! :D

Näe nu ska jag in i duschen, sen slänga i mig en smoothie, sy, och senare - om jag orkar - ga ut och ta en promenad i det fina vädret .

öl! :D


Idag har Marti DJat pa Trinkteufel, sa jag hängde pa och var sällskap fram tills kl 03 . Det var kul! Dricka öl och umgas med folk. Men tyvärr var jag tvungen att dra hem tidigare sa jag kan sova nagra timmar - JOBBA IMON :D (sy alltsa)



kul kväll! :D Martis bandkompisar (crash och beano) var där, och lite annat folk.

Sen promenerade jag hem i natten. Skönt att ha GANGAVSTAND hem ! I Sätila bodde jag 4,5 mil fran Göteborg och ca 3-4 km till närmsta affär/centrum/nanting. haha. Lite annorlunda att bo här :D


Natt i Berlin <3


Nu har jag ätit äggröra med tomat, stekt i olivolja, som Debbie lärt mig <3 Perfekt fyllemat! Och sa jättemkt vatten till :D


Nu ska jag sova. Nighties sweethearts !

Berlin!


Igar (onsdag) tog jag en langpromenad innan frukost igen :D
Det är helt underbart väder fortfarande, verkligen som sommar!

Jag gick nästan hela vägen till Alexanderplatz, vilket inte ligger mer än ca 30 min gangväg fran lägenheten.
Kul att ga pa upptäcksfärd! :D




<3

btw..


Det här är min nya kompis, han sitter utanför min altandörr nästan hela tiden och tittar när jag pysslar :D
Han har världens finaste ögon, och är världens snällaste <3


HÄRLIGT!


Det är som sommar här ! Bla himmel, solen skiner och jättevarmt!

Imorse tog jag en langpromenad innan frukost . Det var lite annorlunda fran att ta langpromenader i Sätila ;D
Gick förbi squattade hus (b.la Köpi) som ligger ett stenkast härifran, affärer osv och det var liv och rörelse överallt. Och sa luktar det gott :D <3

Det är redan rätt sa grönt här oxa :D


MYS!

Och sa är det sa spännande att ta promenader i Berlin för det är cool graffitti överallt:


LOVES IT! :D Den där stora graffittin ligger oxa ett stenkast fran min lägenhet. Pepp?

Sen kom jag hem och gjorde frukost; smoothies gjorda pa äpple/banan/mango och jordgubbsyoghurt + rostad macka med ost/tomat/gurka + en stooooor stark kaffe.

NU SKA JAG SY :D

flytt


ah, nu har jag inte skrivit pa ett tag igen, pga allt med flytten..
var sa sjukt stressigt dagarna innan, sa mycket att tänka pa, sa mycket att plocka ihop och dessutom höll jag pa med beställningar in i det sista! sa hela onsdagkvällen och torsdagsförmiddagen packade jag, och lite in pa eftermiddagen.
Morsan och Cata akte till Kungsbacka och hämtade minibussen, sa när dom kom med den runt halv fyra-fyra, sa hade jag typ precis packat klart.. haha. gött! Lite i sista minuten eller! :D

Packandet gick skitbra, vi fick precis plats med allting som jag ville fa med mig i minibussen. Var dock tvungen att lämna kvar lite möbler, men det var ända möbler som jag bara hade tänkt ta med mig om det skulle finnas plats över i bussen. 
Lite efter fem kom vi iväg, och da akte vi först och plockade upp min syrra i Kinna. Där stannade vi i typ 15-20 min, drack kaffe, at mackor och tog sen varsin bärs ;D (förutom Cata som körde!)
Sen var vi paväg! :D PEPP!
Resan ner till Trelleborg tog väl runt 4 timmar, och da stannade vi ända pa vägen, och tog det rätt lugnt hela resan.
Jag och syrran blev fulla i baksätet och satt och hojtade "skinnkeps", "oslo" och var jättepeppade. Haha.
I malmö körde vi fel och var nära pa att hamna i danmark (lyckades som tur var svänga av pa sista avfarten innan öresundsbron haha) .
Färjan var väl inget att hurra för, den var full av feta lastbilschaffisar :D Men vi köpte lite becks-öl och satt i varan hytt och spelade kortspel, tills vi nästan däckade av trötthet runt 1 pa natten.
Vaknade sen till vid 05, av att en tysk tant skrek ut i högtalarna att det bara var en timme kvar innan vi var framme i Rostock. TACK FÖR DEN! :D

Det tog nagra timmar att aka fran Rostock - Berlin, och vi stannade till tva ganger; första gangen för att ata frukostbuffé pa ett rastställe och andra gangen för att köpa dricka och öl (bara jag, klockan var halv tio pa morgonen sa dom andra hade inte hunnit bli pepp pa öl än) pa ett annat rastställe längst med autobahn.
Vi var framme i Berlin och lägenheten pa eisenbahnstraße runt 10.45 pa morgonen och jag fick träffa Marti för första gangen pa 5 veckor! <3 aw, en san lycka!! :D
Marti bjöd pa kaffe, sen lastade vi in alla mina grejer i lägenheten och satte oss sen pa min altan/uteplats med öl i värmen! Det var stralande solsken och 20-22 grader varmt ute! UNDERBART! <3

Morsan och Nina (syrran) hjälpte mig att fixa iordning lite i mitt rum/syrum, sen gick vi och käkade indiskt. Senare pa kvällen blev det utgang och vi drog fran bar till bar för att morsan,cata och nina skulle fa se sa mycket som möjligt av utelivet i kreuzberg ;D
Skitkul kväll! Vi började kvällen med öl i mitt rum, sen drog vi till Trinkteufel, sen vidare till Jail och slutade sen kvällen pa wild at heart! Morsan och Cata drog hem till lägenheten vid 2-tiden, men jag, baby och Nina var ute till runt 4 pa morgonen.
Pa lördagen akte jag, morsan och nina till shoppingcentret Alexa vid Alexanderplatz för att shoppa lite . Mycket trevligt! :D
Sen var vi tillbaka runt 18-tiden och da plockade dom snabbt ihop sina grejer och begav sig sedan hem till Sverige igen.

Igar kväll och hela dagen idag har jag tagit det lugnt, bara myst massa med Marti! :D
Men ikväll ska jag försöka fa lite ordning i mitt rum, sa jag kan börja jobba imon igen. Är rätt sa kaos där just nu ;D

RSS 2.0