Finally!


Har inte haft fast internet det senaste after all, därför har det varit segt med uppdateringar.

När vi bodde hos Nora började internet krangla dom sista dagarna, sen runt den 19-20 augusti flyttade vi in i ett extrarum hemma hos martis kompis Riki och hans flickvän istället, da dom skulle vara bortresta i 10 dagar och behövde nagon som kollade till deras katter. Helt perfekt iomed att vi för tillfället inte hade nanstans att bo och alla vara grejer ända befann sig i Rikis lägenhet + källare. Trodde vi skulle ha fast internet där, men typiskt nog la internet av precis innan vi flyttade in, ha! Kul kul. Vid det här laget hatar jag internetcaféer!
Anyway, superfin utsikt fran deras lägenhet + superfint väder (34 grader varmt):


MEN, nu äre sa att vi äntligen har flyttat in i varan nya lägenhet! Mitt i Kreuzberg med typ 40 sekunders gangväg till Trinkteufel, vilket blir nära och bra när Marti Dj:ar där varje torsdag haha :D
Vi har flyttat in en hel del av vara grejer redan, men det aterstor en del stora möbler som vi far fixa skapbil till, blir nog i nästa vecka.
Men fyfan va skönt att äntligen ha nanstans att bo och fast internet, äntligen kunna pusta ut. nu ska det bli riktigt bra ordning pa saker och ting!

Kommentarer
Postat av: Elina aka pinkflesh

GÖTT! :D

2009-09-04 @ 22:51:30
URL: http://prettypinkflesh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0