nyttnyttnyttttt


Lite mer nytt uppe på Etsy:

För att komma till min webshop, tryck HÄR .

studs!


Lite nytt uppe i min etsy-shop, bland annat dessa västarna:För att komma till min webshop, tryck HÄR .

Competition!Here's your chance of winning a pair of custom made pants worth up to 100 euros!


This is what you have to do to participate in the competition:
First of all, be sure to like Kissin' Bombs Design on Facebook!
Then, help spreading the word about Kissin' Bombs by sharing the link to my Etsy-shop (www.kissinbombs.etsy.com) or my FB page on your Facebook, blog, twitter - anywere you'd like ! Then drop a line on Kissin' Bombs FB-page or email me (vanodorm@hotmail.com), to let me know what you have done to help spread the word.
I will pick a winner on the 4th of July! Good luck! ;DUnknown i Berlin


Ser att det börjar komma upp reklam för nya filmen Unknown med Liam Neeson. Jag och Marti såg filmen för några veckor sen, riktigt bra . Det roligaste är att den utspelar sig i Berlin, och hela filmen satt vi och bara "nu är dom vid Alexanderplatz!", "nu är dom någonstans runt französische straße, för jag känner igen H&M butiken pa hörnet där" haha.. och i början av filmen så är Liam Neeson med om en olycka, taxin som han färdas i kör över kanten på Oberbaumbrücke och ner i Spree. Och det är bron som ligger ca 2 km fran där vi bor, och där dom hittade bomben fran andra världskriget för inte sa länge sen (som jag skrev om).Sen att mannen som spelar privatdetektiven (Bruno Ganz) oxa spelar Hitler i Der Untergang (mycket, mycket sevärd film btw... rekommenderas.) var kul, gillar honom, men oxa lite jobbigt (det var svårt att inte tänka sig honom som Hitler hela tiden haha).

Kolla in trailern till Unknown här .

En annan film som oxa utspelar sig en del i Berlin är Bourne Supremacy . Efter att ha sett filmen kan jag inte gå runt pa Alexanderplatz utan att tänka på Jason Bourne .

...jag igår.

...


Snygga Lou Polecat i väst och brallor (med röd/vita ränder) från Kissin' Bombs!
Foto:
Conny Schiffmann

Besök!


Här kommer lite bilder från när syrran var här i början av juni! Vi hade superskoj !Vi var på wild at heart och tog massa kort nere vid toaletterna :D


vi drack stoooora öl! <3Vi festade pa Trinkteufel en hel natt tills det ljusnade och inte fanns så många människor kvar !


drog från trinkteufel runt 9-10 på morgonen... MOT ALEXANDERPLATZ! (hahahaha dör av den här bilden, jävla fyllon..)


Stannade vid en fotoautomat och tog roliga fyllebilder! <3


Tyckte tydligen det var skitkul att ta typ 500 såna här bilder vid Alexanderplatz, med ett gäng kostymnissar som publik som köpte frulle... haha

Kom fram till vårat mål - strandbaren utanför Alexa, på Alexanderplatz! Dax för lite mer öl, solande (solen tittade fram en stund senare) och sand mellan tårna! 2 timmar senare hade vi planer på att åka och bada vid en sjö (!!!) men vi gav upp dom planerna och stack hem och sov resten av fredagen istället, haha...På lördagen gick vi runt en massa, drack drinkar & öl, samt käkade asgoda hamburgare pa TikiHeart!Och sen var vi på Roller Derby! Berlin vs Hamburg vs Danmark .


Kul helg, hoppas syrran kan komma tillbaka snart igen! ;D


Pants


Nya brallor uppe på etsy:

för att komma till min webshop, tryck HÄR .

Flyers


En kompis i Spanien skickade den här bilden till mig:Jag på flyers för en klubb i Madrid :) Hon hade fått flyerserna pa huvudgatan i Madrid oxa, där något stått och delat ut. Kul!
(Snubben med klubben frågade mig för några veckor sen om han kunde använda en av mina bilder . Detta är andra gången jag är med på deras flyers. Men kul att få en bild såhär helt plötsligt!)

New stuff!


Nytt uppe pa Etsy:


woopwoop!Snygga Veronica i brallor från Kissin' Bombs! :D

mer beställningar


Fler gjorda beställningar:


brallor i röd fläckad skinnimitation.


usa shorts i hotpantsmodell! (gjorde dessa samtidigt som de jag har uppe till försäljning, kände att när jag väl höll pa att färga plaggdelar, sa kunde jag ju göra två)

Mer nytt


två nya plagg uppe i webshopen!

För att komma till min webshop, tryck HÄR .

pepp!


åh stressiga veckor, sa jag har inte hunnit uppdatera här så mkt som jag velat .
Men imoooooon kommer min syrra hit och stannar över helgen!!! yaaaaay, som jag ser fram emot det! Har inte träffat henne sen i december!!!!!!! <3
Och jag har varit nykter i 6 veckor, knappt ens varit ute, jobbat varje dag... så det ska bli gött att bara sitta i solen (för det ska bli superfint väder hela helgen!) och dricka öl, strosa runt pa stan och gå på spelningar!
Men innan dess ska jag göra klart beställningar, städa, tvätta, kanske färga håret om jag hinner, gå till posten och hämta ut paket osvosvosv.


snygg bild på när jag senast tog en öl på en uteservering i solen... var några veckor sen! Öl, mums!

BeställningarEn Misfits väst i fläckad denim.


En studentklänning!

USA shorts!

Nu uppe i webshopen!

RSS 2.0