Forts. förra helgen i bilder !


Här kommer fler bilder fran helgen!

Lördag 1/5


När vi vaknade var Myfest redan igang, fest pa gatorna, scener och band som spelade pa varenda gata i omradet. Utanför varat fönster var det helt okej med folk, men bara runt hörnet var det sa trangt att man knappt kunde ta sig fram :) Vi försökte bota baksmällan med öl, fixade iordning oss och drog ut pa stan .


Glömde totalt av att ta bilder pa allt folk och hur gatorna sag ut (dom hade stängt av alla stora gator i Kreuzberg och det fanns inga bilar parkerade i omradet eller nanting, bara fest och människor!), men den här gubben som satt i fönstret var sa jävla rolig. Han dansade totalt loss till musiken fran SO36 . Stupfull. Det är ett under att han inte trillade ner. haha.


Pa kvällen träffade vi upp Nepo och kollade pa K.I.Z (hiphop fran Berlin) som spelade typ runt hörnet fran där jag bor. Massa folk, härlig stämning och ännu inga upplopp!


Sen tappade vi bort Nepo, och det var omöjligt att ta sig in pa Trinkteufel pga för mkt folk, sa vi drog till bikerbaren Jodelkeller ett stenkast bort och köpte öl där istället. Da körde typ 10 polispiketbilar förbi. Men det ser man knappt pa kortet. Haha.


Lite senare gjorde vi ett nytt försök att ta oss in pa trinkteufel, denna gangen gick det bättre! Sa vi hängde i baren fran kl 01 pa natten och träffade pa bland annat denna vikinga-tokiga killen som ville visa oss alla sina vikinga-tatueringar hela tiden... suck


Efter en stund började det smälla utanför, och pa en sekund hade trinkteufel dragit ner sina kraftiga persienn-grejer för fönstrena och vi var instängda. Upplopp utanför! En av persiennerna fastnade halvvägs ner, sa man sag lite vad som hände utanför - massvis av springande människor, saker som kastades, poliser i kravallutrustning överallt. Men ingen tårgas kände man av i år, och inte heller kom det in blodiga människor med jämna mellanrum. Hörde iof att alla upplopp var kring wild at heart i år, och det är ca 10 min fran trinkteufel/vara omraden sa vi kände inte av mkt alls. Vi var nog instängda en timme eller sa, sen var det lugnt utanför sa man kunde ta sig hem om man ville. vilket inte vi ville. Haha.


haha FULLA ! Drack redbull emellan all öl och mexicana-shottar, för att hålla oss vakna!


Och innan vi visste ordet av det, sa var kl 10 pa morgonen och ljuuust ute!


Miriam var glad för att det var lite lugnare, sa hon kunde chilla lite bakom baren!


HAHA, den här killen alltsa.. han satt jämte Carro i baren hela tiden, emellanat sov han lite (sittandes) . Han trodde vi var bästa polerz eller nat.


Hahaha.... 11 pa morgonen, lite trötta fast fortfarande väldigt pepp?


11.20 pa förmiddagen... Varit pa Trinkteufel i nästan 10 timmar.


En kille fyllde år och bjöd pa massa mexicana ... 
Tror vi satt pa Trinkteufel tills klockan 2 pa eftermiddagen eller nat... sen drog vi och käkade en sväng medan städkillen städade i baren, sen kom vi tillbaka ..


När vi kom tillbaka satt vi utanför och drack öl en stund, da träffade vi pa den här killen . Han var fran Polen men snackade brittiska med supergrov accent (?) och bor i Köpi . Han hade haft fosterföräldrar i Sverige, sa han bodde en längre tid i Sölvesborg när han var liten. (SWEDEN ROCK FESTIVAL skrek jag da, haha...)


Utanför Trinkteufel! Kl fyra pa eftermiddagen. Gött.

Jaaa. Vi satt kvar pa trinkteufel tills kl 19, da vi seriöst somnade sittande... da insag bade jag och Carro att vi borde ga hem och sova, sa att... sa fick det bli . :D
Marti var i Spanien hela helgen för han hade spelning där, och typiskt nog kom han hem precis da vi bada däckat av trötthet... :( Hade han kommit tidigare hade vi säkert blivit pepp igen och druckit längre haha, men å andra sidan skulle Carro upp tidigt och hinna med ett flyg kl 08.30 pa måndagmorgonen oxa, sa da vet jag inte hur det hade slutat..
Anyways.. räknade ut att vi drack öl nonstop i 30 timmar, varav ca 12 av dom timmarna tillbringades pa Trinkteufel. Emellan all öl blev det ett x antal redbull och ett stort x antal mexicanas oxa.

Det är sa jävla kul att barerna inte stänger (iaf inte pa helgerna) i Berlin, utan man kan sitta kvar preciiis sa länge man vill och sa länge det är kul . Det jobbiga med Sverige är att när man har som mest roligt sa stänger klubben/stället, och sa maste man dra hem. Eller dra ihop en efterfest nanstans. Vilket man oftast inte orkar, för man blir sa opepp.

Btw, direkt när Carro kom tillbaka till Sverige sa drog hon och jobbade resten av måndagen - förstar inte hur hon orkade!!! :D
Kommentarer
Postat av: Carolina

Åh, jag vill också bo där barerna inte stänger!

2010-05-09 @ 11:18:33
Postat av: RÄKAN!!!

ÅH baby baby jag kommer snart!!! <3 <3<3<3<3 :*

2010-05-20 @ 23:18:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0